Autobanden monteren Borculo

  • ✔ Verkoop, levering en montage van banden en velgen
  • ✔ Montage van schokbrekers en remmen
  • ✔ Wij lijnen uw auto graag voor u uit

Autobanden laten monteren door een specialist nabij Borculo

Bent u op zoek naar een specialist die uw autobanden op een deskundige wijze kan monteren in Lochem, vlakbij Neede, Markelo, Goor en Borculo? Dan staat BandenService Lochem graag voor u klaar. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket aan, met betrekking tot diverse soorten banden. Met meer dan 40 jaar ervaring in de bandenwereld is ons familiebedrijf een uitstekende keuze wanneer u autobanden deskundig wilt laten monteren. Profiteer van onze klantvriendelijke en servicegerichte dienstverlening!

Neem contact met ons op

Autobanden professioneel laten monteren in Lochem, in de buurt van Borculo en Goor

Ons bedrijf, vlakbij Neede, Markelo, Goor en Borculo, is al jaren een begrip in  regio Lochem voor wat betreft het verkopen, leveren en monteren van uiteenlopende soorten banden, zoals autobanden. Ook voor diverse velgen kunt u bij ons terecht. In onze moderne werkplaats in Lochem hebben we alles voorhanden om uw autobanden te monteren op een deskundige wijze. Ons bedrijf is gevestigd in een prachtig pand op het industrieterrein ‘De Aalsvoort’. Bij ons in Lochem, nabij Neede, Markelo en Goor, bent u van harte welkom voor een snelle en professionele montage van autobanden.

Een uitgebreide dienstverlening

Niet alleen voor het laten monteren hoogwaardige autobanden, maar ook voor de beste motorbanden kunt u terecht bij BandenService Lochem, in de buurt van Markelo, Goor, Neede en Borculo. Onze voorraad bevat banden voor personenauto’s, vrachtwagens, motoren, industriebanden en banden voor de landbouw. Daarnaast verkopen we niet alleen nieuwe banden, maar bent u bij ons ook welkom voor tweedehands banden. Onze andere diensten bestaan onder andere uit het balanceren, het uitlijnen en coveren van uw auto en het verwisselen van banden. Kortom: voor alle werkzaamheden met betrekking tot uw banden zijn we u graag van dienst.

Neem contact met ons op of kom langs

Wilt u uw banden laten monteren door onze professionals in Lochem, in regio Markelo, Goor, Neede en Borculo? Of bent u geïnteresseerd in één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze werkplaats. U bereikt ons door te bellen naar (0573) 280 953 of door te e-mailen naar info@bandenservicelochem.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. We horen graag van u en voorzien u met plezier van deskundig en betrouwbaar advies. Ook voor vragen of meer informatie neemt u contact met ons op. Wij zoeken dan met u naar de juiste oplossing voor het monteren van uw autobanden bij ons in Lochem, nabij Neede, Markelo, Goor en Borculo.