Industriebanden in de buurt van Holten

BandenService Lochem heeft een breed aanbod aan industriebanden, die we monteren op allerlei machines van allerlei bedrijven in de wijde omgeving van Holten. Industriebanden worden ook wel banden voor intern transport genoemd. Het aanbod loopt erg uiteen; van banden voor vorkheftrucks en verreikers tot banden voor de grote containerheftrucks. We zorgen ervoor dat u uw werk op de juiste manier kunt uitvoeren.

Allerlei merken industriebanden bij ons bedrijf in regio Holten

Om uw werk op de juiste manier te kunnen uitvoeren, is het belangrijk dat u goede industriebanden op uw machines laat leggen. Daarom werken wij altijd met hoogwaardige banden van de beste merken, zoals Continental, Vredestein of Mitas. Deze banden zijn beschikbaar in allerlei maten, zodat ze altijd passen op uw machines, of dat nu grote vrachtwagens of kleine heftrucks zijn. Verder kunt u ook bij ons terecht voor goede nieuwe en tweedehands motorbanden. Ook hebben de banden altijd het juiste profiel. Zwaardere machines hebben een dieper profiel nodig dan lichtere machines. Zeker wanneer u in weer en wind buiten werkt, is het kiezen van een diep profiel belangrijk. De ervaren specialisten van BandenService Lochem adviseren u hier graag over.

Kom langs voor gedegen advies

Wij begrijpen dat de juiste industriebanden of vrachtwagenbanden belangrijk zijn voor uw bedrijf in regio Holten. Daarom voorzien we u graag van persoonlijk advies. Kom dus langs in onze moderne werkplaats in Lochem, niet ver van Holten. Heeft u liever contact met ons via e-mail of telefoon? Dat kan ook! Bel dan naar (0573) 280 953 of stuur een e-mail naar info@bandenservicelochem.nl.

Onze industriebanden