Vrachtwagen bandenservice Holten

  • ✔ Verkoop, levering en montage van banden en velgen
  • ✔ Montage van schokbrekers en remmen
  • ✔ Wij lijnen uw auto graag voor u uit

Uw vrachtwagen krijgt bandenservice nabij Holten

Als vrachtwagenchauffeur zit u veel in de vrachtwagen, dus  goede bandenservice is heel belangrijk, en het is ook fijn als dit in de buurt van Holten is. Bij BandenService Lochem krijgt u zulke goede bandenservice. Wij zorgen ervoor dat u nog vele veilige kilometers kunt rijden, zodat u uw werk op de juiste manier kunt uitvoeren.

Neem contact met ons op

Schakel voor uw vrachtwagen de beste bandenservice van regio Holten in

Er zijn verschillende redenen waarom de bandenservice voor uw vrachtwagen het beste is bij BandenService Lochem. Ten eerste werken wij met hoogwaardige industriebanden van de beste merken, zoals Dunlop, Goodyear en Michelin. Verder hebben onze experts veel ervaring, en hebben ze een goede vakopleiding gehad. Ook werken we met de beste machines en goed gereedschap. Dit zorgt ervoor dat u nog veel veilige kilometers kunt rijden in uw vrachtwagen. Ook als eigenaar of leidinggevende bij een transportbedrijf is het dus aan te raden om BandenService Lochem in te schakelen voor bandenservice aan uw vrachtwagen in de buurt van Holten.

Maak een afspraak en laat uw vrachtwagens onder handen nemen

Zijn uw vrachtwagens aan nieuwe banden toe? Laat uw vrachtwagen dus op een vakkundige manier voorzien van nieuwe banden. Dit kan dankzij onze bandenservice in Lochem, nabij Holten, die ook voor uw vrachtwagen is. We kijken uw vrachtwagen desgewenst helemaal na, zodat ook de motor van uw vrachtwagen weer helemaal goed functioneert. Ook het uitlijnen van vrachtwagens is mogelijk. Maak dus een afspraak door te bellen naar (0573) 280 953 of stuur een e-mail naar info@bandenservicelochem.nl.