Auto uitlijnen

  • ✔ Verkoop, levering en montage van banden en velgen
  • ✔ Montage van schokbrekers en remmen
  • ✔ Wij lijnen uw auto graag voor u uit

Laat uw auto uitlijnen voor veilige autoritten

Autobanden slijten vaak aan de binnenkant of juist aan de buitenkant, maar in ieder geval nooit gelijkmatig. Een gevolg hiervan is dat de wegligging van uw auto minder goed is, waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Wanneer u uw banden laat uitlijnen door de specialisten van BandenService Lochem, weet u zeker dat u veilig kunt blijven rijden. Het uitlijnen van uw banden voorkomt ongelukken en schade aan uw auto.

Neem contact met ons op

Hoe gaat het banden uitlijnen in zijn werk?

Het doel van het uitlijnen van uw banden is het zo afstellen van uw banden, dat ze exact in een recht spoor lopen. Zo slijten uw banden gelijkmatiger, waardoor er geen overmatige slijtage ontstaat op bepaalde plekken. Zo blijft ook het profiel van uw banden op peil. Dit zorgt voor veiligere autoritten en het bespaart ook nog eens brandstof. Dit doordat de wrijving van uw banden op het wegdek een stuk kleiner is.

Laat uw banden exact uitlijnen

Het exact uitlijnen van uw banden is heel belangrijk. Wist u dat een paar millimeter afwijking van het rechte spoor van uw banden al veel schade kan veroorzaken aan uw banden en uw auto? Het goed uitlijnen van uw banden kan gevaarlijke situaties voorkomen en de prestaties van uw auto bevorderen. Dat is belangrijk, dus een goede reden om contact op te nemen met onze garage in Lochem. Dit kan telefonisch via (0573) 280 953 of via e-mail door een bericht te sturen naar info@bandenservicelochem.nl. Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor tweedehands autobanden of bandenopslag?